Contact met ons opnemen

Misschien hebt u nog vragen over onze activiteiten waarop u geen antwoord hebt gevonden op onze website. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

Hoe en met wie contact opnemen?

We hebben velerlei activiteiten en misschien weet u soms niet goed tot wie u zich moet richten. Om er zeker van te zijn dat u op al uw verzoeken en/of vragen een antwoord krijgt, stellen wij u hieronder verschillende contactpersonen en formulieren voor. Zo kunt u meteen met de juiste persoon contact opnemen.

Stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier indien mogelijk. Wij kunnen niet altijd de telefoon beantwoorden. Wij danken u voor uw begrip.

 

Over de sociale woongemeenschap

U bent bewoner van Biloba of wenst het te worden: neem via e-mail, telefonisch of met het contactformulier contact op met Sophie Hecq.

E-MAIL: gestion@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 492 12 62 62
Contactformulier sociale woongemeenschap

Over het dagcentrum

U neemt aan de activiteiten van het dagcentrum deel of wenst dat te doen: neem via e-mail, telefonisch of met het contactformulier contact op met Nathalie Parmentier.

E-MAIL: nathalie@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 466 22 62 79

Over het CitiSen-netwerk

U hebt belangstelling voor het CitiSen-netwerk of u bent mantelzorger: neem via e-mail, telefonisch of met het contactformulier contact op met Sonia De Clerck.

E-MAIL: s.declerck@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 493 85 29 32

Ons vrijwilligersteam versterken

U bent vrijwilliger en hebt een vraag of u wenst ons vrijwilligersteam te versterken: vul dit formulier in.

Voor een stageaanvraag

Het heeft geen zin ons te bellen als u bij ons stage wilt lopen. Vul dit formulier in en vermeld uw doelstellingen, uw stageperiodes en uw beweegredenen om voor het Biloba Huis te kiezen.

Biloba is een buurthuis voor senioren. Omdat het versterken en het bevorderen van sociaal contact tot zijn doelstellingen behoren, richt Biloba zich van nature en resoluut op de wijk: haar leven, haar inwoners en haar verenigingsnetwerk.

Het huis is opgevat als een oase, een plaats om veilig tot rust te komen, te herbronnen en zich verder te ontplooien, zonder zich terug te trekken of zich van de buitenwereld af te sluiten.

MAISON BILOBA HUIS

Plantenstraat 118-120 – 1030 Schaarbeek

Een multidisciplinair team

Het team bestaat uit vijf mensen – Sophie, Nathalie, Sarah, Ousman en Sonia – die het leven in het Biloba Huis beheren, coördineren, begeleiden en animeren.

Dat team is het kader, het luisterend oor, het ritme, de steunpilaar, het aanspreekpunt. Daarnaast zijn er de senioren en hun buitengewone levenslust.