Select Page

Contact met ons opnemen

Misschien hebt u nog vragen over onze activiteiten waarop u geen antwoord hebt gevonden op onze website. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

Hoe en met wie contact opnemen?

We hebben velerlei activiteiten en misschien weet u soms niet goed tot wie u zich moet richten. Om er zeker van te zijn dat u op al uw verzoeken en/of vragen een antwoord krijgt, stellen wij u hieronder verschillende contactpersonen en formulieren voor. Zo kunt u meteen met de juiste persoon contact opnemen.

Stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier indien mogelijk. Wij kunnen niet altijd de telefoon beantwoorden. Wij danken u voor uw begrip.

 

Over de sociale woongemeenschap

Als je in Biloba woont of er een wilt worden: neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

E-MAIL: gestion@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 466  22 62 79

Over het dagcentrum

U neemt aan de activiteiten van het dagcentrum deel of wenst dat te doen: neem contact op met Nathalie Parmentier via e-mail of telefoon

E-MAIL: nathalie@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 466 22 62 79

Over het CitiSen-netwerk

Als je geïnteresseerd bent in het CitiSen netwerk of als je mantelzorger bent, neem dan contact op met Gladys Segaert via e-mail of telefoon.

E-MAIL: gladys@maisonbilobahuis.be
TELEFOON: +32 479 57 18 82

Ons vrijwilligersteam versterken

U bent vrijwilliger en hebt een vraag of u wenst ons vrijwilligersteam te versterken: neem contact op met Nathalie Parmentier via e-mail.

E-MAIL : nathalie@maisonbilobahuis.be

Voor een stageaanvraag

Als je geïnteresseerd bent in een stage, hoef je ons niet te bellen. Neem gewoon contact op met nathalie@maisonbilobahuis.be met jouw doelstellingen, jouw stageperiodes en jouw motivatie om bij BILOBA HUIS te komen werken.

Biloba is een buurthuis voor senioren. Omdat het versterken en het bevorderen van sociaal contact tot zijn doelstellingen behoren, richt Biloba zich van nature en resoluut op de wijk: haar leven, haar inwoners en haar verenigingsnetwerk.

Het huis is opgevat als een oase, een plaats om veilig tot rust te komen, te herbronnen en zich verder te ontplooien, zonder zich terug te trekken of zich van de buitenwereld af te sluiten.

MAISON BILOBA HUIS

Plantenstraat 118-120 – 1030 Schaarbeek

Een multidisciplinair team

 

Het team bestaat uit vijf mensen die het leven in het Biloba Huis beheren, coördineren, ondersteunen en amineren.

Dat team is het kader, het luisterend oor, het ritme, de steunpilaar, het aanspreekpunt. Daarnaast zijn er de senioren en hun buitengewone levenslust.